Spaarrekening voor uw gezin

Spaargeld achter de hand hebben wanneer u een gezin heeft is een fijne gedachte. Vanuit dit spaarpotje kunt u onvoorziene uitgaven als een nieuwe wasmachine of het vervangen van een kapotte CV-ketel bekostigen. Of bijvoorbeeld sparen voor een leuke familievakantie. RegioBank biedt u verschillende manieren om gezamenlijk te sparen. U zet met een gerust hart geld apart voor de toekomst. U kunt voor uw gezin een spaarrekening bij de RegioBank openen in combinatie met een ander RegioBank product, bijvoorbeeld een RegioBank betaalrekening. Uw RegioBank adviseur bij Zuiderhuis helpt u graag de mogelijkheden voor sparen onderzoeken.

Mobiel bankieren app

Met de RegioBank Mobiel Bankieren app heeft u altijd toegang tot uw gezinsspaarrekening. Hier kunt u geld overmaken of uw saldo checken wanneer u maar wilt. De app voldoet aan alle veiligheidseisen. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke code of, als uw telefoon dit toestaat, met uw vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Spaarrekening voor uw gezin

 • Spaar eenvoudig voor uw spaardoel
 • Kies een spaarrekening voor uw gezin
 • Bekijk uw saldo met de app
Een spaarrekening voor uw gezin openen?

Uw RegioBank adviseur bij Zuiderhuis helpt u graag. Vraag vandaag nog een afspraak aan.

Spaar op maat vrij

Met Spaar-op-Maat Vrij van RegioBank spaart u precies zoals u dat wilt en krijgt u een variabele rente. U kunt kosteloos geld storten of opnemen en deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. RegioBank maakt de rente iedere maand over naar uw Spaar-op-Maat Vrij rekening. In het geval van negatieve rente dan wordt deze rente iedere maand door u betaald aan RegioBank.

Spaar-op-Maat Vrij in het kort

 • Altijd direct opneembaar
 • Vrije inleg
 • Onbeperkte looptijd
 • Variabele rente
Spaarrekening voor uw gezin

Keuzedeposito met vaste spaarrente

Wanneer u spaargeld over heeft en dit een tijdje kunt missen, kunt u ervoor kiezen om een Keuzedeposito te openen. Hiermee zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart tegen een vaste rente. Dit geeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. Uw adviseur van Zuiderhuis kan een Keuzedeposito voor u openen als u een Spaar-op-Maat Vrij rekening heeft. U bepaalt vooraf hoeveel geld u in het Keuzedeposito stort en de vaste looptijd is tien jaar.

Keuzedeposito in het kort

 • Vaste rente
 • Inleg vanaf € 500
 • Looptijd 10 jaar
 • Opname tegen kosten

Rente van een Keuzedeposito

U kunt kiezen of u de rente van uw Keuzedeposito jaarlijks of maandelijks ontvangt. RegioBank stort de rente op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening gestort. Om jaarlijks rente te ontvangen, legt u eenmalig minstens € 500 in. Om maandelijks rente te ontvangen, stort u eenmalig minstens € 5.000.

Wilt u meer weten over sparen bij de RegioBank?

Heeft u interesse in een of meer spaarmogelijkheden bij de RegioBank? Neem dan vandaag nog contact op met uw adviseur van Zuiderhuis. Samen bekijkt u de juiste opties voor uw situatie.

Zakelijk sparen

Zakelijk sparen

U spaart bijvoorbeeld voor een nieuw bedrijfspand of een verbouwing in uw winkel. Regiobank biedt zijn zakelijke klanten verschillende spaaropties met flink wat flexibiliteit.

Spaarrekening voor uw kind

Spaarrekening voor uw kind

Voor de toekomst van uw kind kunt u niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Voor een studie of opleiding bijvoorbeeld, of om ze te helpen bij de aankoop van hun eerste huis. 

Spaarrekening voor uzelf

Spaarrekening voor uzelf

Met de spaarrekeningen van de RegioBank kunt u met zekerheid sparen voor die nieuwe auto, mooie vakantie of hypotheekaflossing. 

Veelgestelde vragen Spaarrekening voor uw gezin

Kan ik het geld altijd vrij opnemen van een gezinsspaarrekening?

Dat is alleen mogelijk wanneer u kiest voor de Spaar-op-Maat Vrij-rekening. Wanneer u kiest voor een Keuzedeposito rekening dan zijn er kosten verbonden aan het ...

Zit er een maximaal bedrag dat ik mag sparen bij de Keuzedeposito rekening?

Er is een minimale inleg van €500, - bij de Keuzedeposito met vaste spaarrente. Daarbij bepaalt u vooraf hoeveeld u in het Keuzedeposito stort. Het ...