Zuiderhuis: de goede buurman met verstand van zaken

Financiële diensten en producten worden steeds complexer. Dan is het goed om te weten dat u voor een helder en persoonlijk financieel advies bij Zuiderhuis altijd welkom bent. Wij kijken naar uw situatie door uw bril. U wilt immers kunnen rekenen op de juiste financiële expertise en een duidelijk verhaal zonder haken en ogen. Weten waar u aan toe bent.

Geworteld in de regio

Zuiderhuis bestaat al meer dan honderd jaar en is voor velen een begrip in Zuid-Nederland. Wij zijn geworteld in de regio, met kantoren in Weert, Horn en Deurne. Veel van onze collega’s wonen vaak in de buurt en daardoor weten wij, vaak bovengemiddeld, wat er lokaal speelt in uw gemeente of omgeving. Veel van onze relaties kennen wij dan ook persoonlijk en dat is heel waardevol. Voor ons maar ook voor onze klanten.

Klik hier voor onze kantoren

 

Hoe beter wij u kennen, hoe gerichter ons advies

Verandert uw persoonlijke situatie? Dan verandert meestal ook uw financiële situatie. Dit is vaak het moment om weer even inzicht te krijgen. Sluit uw pakket van verzekeringsproducten en financiële diensten nog voldoende aan? Wij helpen u daarbij. In de breedte, want u vindt bij ons alle belangrijke producten en diensten zoals hypotheken, verzekeringen, bankzaken en financiële planning en advies. Zo kunnen we alles optimaal op elkaar laten aansluiten, terwijl u er zelf geen omkijken naar heeft.

Ook ondernemers zijn welkom

Bent u ondernemer? Ook dan kunt u op ons rekenen. Onze zakelijke specialisten nemen u bij de hand bij het inventariseren en afwegen van uw zakelijke  risico’s en financiële planning.  Wij geloven in duurzame relaties, dus voor ons geldt niet ‘handtekening gezet en klaar’. Integendeel; wij blijven uw belangen behartigen. Hoe beter wij u kennen, hoe gerichter ons advies.

Ontmoet Team Zuiderhuis

 

Minder afstand, meer vertrouwen

Ons leven wordt steeds digitaler. Het maakt veel zaken gemakkelijker en sneller, ook bij ons. Heeft u schade? Die kunt u gewoon online melden en via uw persoonlijke klantportaal  “Mijn Zuiderhuis” wijzigt u eenvoudig uw gegevens en kunt u 24/7 uw polisinformatie en uw facturen inzien.

Online schade melden Inloggen mijn polis

 

Goed onafhankelijk advies blijft mensenwerk

Echter, voor persoonlijk advies gaat u waarschijnlijk toch liever met een specialist aan tafel. Om de juiste keuzes te kunnen maken moet u immers weten waar het over gaat. Kwaliteit en de details tellen hierin. Wij maken het inzichtelijk voor u, u maakt de keuze. Zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk, dat is onze taak.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Zuiderhuis Assuradeuren

Zuiderhuis Assuradeuren is een zelfstandig volmachtkantoor met de bevoegdheid om namens een aantal verzekeraars op te treden.

Voor de klanten van Zuiderhuis levert dat een aantal voordelen op, zoals:

  • Polisafgifte en schadeafwikkeling in eigen huis
  • Alle zaken worden direct binnen het eigen bedrijf geregeld
  • Dus korte lijnen en snelle afstemming van uw verzekeringszaken

Meer infomatie