Let op: Nieuw e-mailadres!

14 juni 2023
Let op: Nieuw e-mailadres!

Let op: Vanaf 16 juni versturen wij onze e-mailberichten aan u vanuit @rivez-zuiderhuis.nl

Geen zorgen, uw berichten aan @rivez.nl, @zuiderhuis.nl en @kvdg.nl komen nog gewoon aan bij ons

Sinds 2022 zijn Rivez Assurantiën & Risicobeheer en Zuiderhuis met elkaar gefuseerd. Hier heeft u het afgelopen jaar waarschijnlijk niet veel van gemerkt, want ieder bedrijf heeft zijn activiteiten op dezelfde wijze voortgezet zoals zij dat altijd al deden. Dit geldt ook voor de organisatie Korsten van Dieperbeek uit Veghel, dat ook onderdeel is van Rivez sinds 2021.

 

Nu komt het moment dat onze organisaties nog intensiever met elkaar gaan samenwerken. We blijven gewoon zichtbaar als uw vertrouwde organisatie, dus Rivez, Zuiderhuis en Korsten van Dieperbeek blijven ook in de toekomst hun eigen naam en logo gebruiken. Het enige dat er vanaf 16 juni wijzigt, is dat wij allemaal een ander e-mail adres zullen gaan gebruiken (ook Korsten van Dieperbeek). Vanaf 16 juni zullen wij u e-mailberichten gaan sturen vanuit een mailadres dat eindigt op @rivez-zuiderhuis.nl.

De reden dat wij dit doen heeft te maken met het slimmer en efficiënter inrichten van onze organisaties, waarmee wij u in de toekomst gemakkelijker, en dus ook sneller kunnen helpen.

In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat berichten aan u in uw spambox terecht komen. U kunt dit daarna voorkomen door e-mails met de e-mailextensie @rivez-zuiderhuis.nl toe te voegen aan uw ‘veilige lijst’.

 

Het is niet erg als u nog berichten stuurt aan onze oude e-mail adressen eindigend op @rivez.nl, @zuiderhuis.nl of @kvdg.nl; wij krijgen deze berichten de komende maanden nog gewoon binnen. Wij reageren wel vanuit ons nieuwe adres op deze berichten.

 

Mocht u nog vragen hebben over deze wijziging, neemt u dan gerust contact met ons op!

 

 

Meer informatie?